Fillers & vloeibare Facelift

  • Rimpels en vouwen in de huid kunnen veroorzaakt worden door verlies of uitzakken van vetcompartimenten in het gelaat. We kunnen dan het gelaat verjongen door opnieuw vet in te spuiten, of een synthetisch product. Dit laatste wordt ook wel “filler” genoemd.
  • De laatste jaren zijn er heel wat nieuwe, veilige producten op de markt gekomen. Elk product ken zijn eigen indicatie. Het gebeurt dus vaak dat bij één patiënt verschillende producten gecombineerd worden om een excellent resultaat te bereiken.
  • Door deel te nemen aan tal van internationale congressen en workshops schoolde dr. Peeters zich bij in dit nieuwe domein in de plastische en esthetische chirurgie. Hij ontwikkelde bijzondere expertise in de LIQUID FACELIFT of “vloeibare facelift”. Door op strategische punten in het gelaat een filler te injecteren, wordt heel het gelaat gelift, en dit zonder chirurgische ingreep. Dit wil zeggen: bijzonder snel herstel en geen littekens !
  • Dr. Peeters zal met zijn VECTRA-systeem een 3D beeld maken van uw gelaat. Aan de hand van deze beelden kan hij nagaan op welke plaatsen er filler kan worden ingespoten om een natuurlijk en esthetisch resultaat te verkrijgen.
  • Het is in België bij wet verboden op onze website informatie te geven over merknamen van fillers en toxines. Daarom verwijzen wij hiervoor graag door naar volgende website: https://www.merzaesthetics.com/products/
  • Contacteer dr. Peeters als U vragen heeft over gelaatsverjonging door middel van Liquid Facelift!